Ontwerp van kwalitatief gedrukte geboorte-  en trouwkaarten in offset- of digitale druk, letterpress, foliedruk, druk op hout of laser-snij&graveertechniek.

HOE GA IK TE WERK?

Stap 1 :

Je bent welkom na afspraak in de studio om uw wensen te bespreken. Elk kaartje is uniek en wordt op maat naar jouw gedroomde wensen ontworpen.

Stap 2 :

Ik ontwerp binnen de twee weken enkele voorontwerpen. Van de voorontwerpen ontvang je een digitale drukproef of kom je langs om de proeven te bespreken.

Stap 3 :

We zitten samen om te bespreken en je kiest één van de ontwerpen of overleggen wat kan aangepast worden. Voor aanpassingen op het gekozen ontwerp ontvang je telkens een digitale drukproef (PDF) ter controle. Het ontwerp wordt afgewerkt tot je helemaal tevreden bent.

De ontwerpkost

De ontwerpkost omvat ontwerp en opmaak van de kaart en alle aanpassingen. Hierin inbegrepen zit ook ontwerp van bv bijpassend snoepkaartje, babyborrelkaartje, magneet, sleutelhanger, doosje, canvas of grootformaatprint….

De drukkost

De drukkost is afhankelijk van het formaat, het papier en de oplage. Ik verzorg graag jouw drukwerk, maar een eigen drukker kiezen is mogelijk. Aangepaste doosjes en accessoires kan je ook bij de studio bestellen. Dan hoef je zich geen zorgen te maken en is jouw concept een afgewerkt geheel.

Wil jij graag ook dat het ontwerp verder uitgewerkt wordt voor de kinderkamer? Ook  muurstickers, behangpapier, muurgrote visuals,… zijn heel leuk om de kinderkamer een eigen persoonlijke tint te geven.

Maak je graag een afspraak of zijn er nog vragen? Stuur een mailtje naar info@gekopspruitjes.be of bel op 0479 420 677.

    SCHRIJF JE IN

    en ontvang als eerste

    nieuwe TIPS & TRENDS